Meer informatie

Heb je vragen over het financieel bijdragen aan SCORE projecten? Neem dan contact op met:

Icoon sporten
Meer dan 1.000.000 kinderen
Uit Zuid-Afrika of Namibië hebben in totaal al meegedaan aan meer dan 20 verschillende sporten.
Icoon jonge sportleiders
553 jonge sportleiders
Zijn al betrokken geweest bij 36 projecten. Aan deze projecten hebben al 11.127 kinderen aan meegedaan.
Icoon vrijwilligers
Meer dan 960 vrijwilligers
Uit meer dan 20 landen hebben zich al bezig gehouden met sportactiviteiten in Zuid-Afrika of Namibië.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen die je wellicht zouden kunnen helpen. Staat je vraag er niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

Hoe kan ik doneren?

Je kan op drie verschillende manieren doneren:

  • Doneer een eenmalig bedrag naar keuze. Elk bedrag is welkom.
  • Doneer jaarlijks € 52,-. In ruil hiervoor ontvang je twee keer per maand een nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze activiteiten. Je hoort dan tot de Vrienden van Score.
  • Doneer via de VriendenLoterij. Minimaal 40% van de inleg van je lot gaat dan naar ons. Lees meer op de pagina VriendenLoterij.
Hoe kan ik het bedrag van mijn donatie wijzigen?

Wil je een hoger bedrag doneren? Dat kan eenvoudig door nogmaals een eenmalige donatie te doen. Wil je jouw jaarlijkse donatie en daarmee jouw lidmaatschap voor de Vrienden van Score stopzetten? Neem dan contact met ons op. Ook voor andere vragen over jouw donatie kun je contact met ons opnemen.

Hoe wordt mijn donatie besteed?

Met jouw donatie en die van anderen kunnen we huidige projecten voortzetten en nieuwe projecten opbouwen. Denk aan het opzetten van een nieuwe locatie in een township (achterstandswijk) waar Score nog niet actief is. Of het aanschaffen van sportattributen voor bestaande locaties. Lees meer over onze activiteiten op onze pagina Inzamelen financiële middelen.

Kan ik op een andere manier Score Nederland steunen?

Ook zonder te doneren kun je Score Nederland steunen. Steun ons bijvoorbeeld door onze Facebook, LinkedIn en Instagram te volgen. Maar ook in Zuid-Afrika zelf zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste krachten. Zo kun je je bijvoorbeeld aanmelden als stagiaire of als vrijwilliger.

Word ik op de hoogte gehouden van de activiteiten van Stichting Score Nederland?

Als je hebt gekozen om jaarlijks € 52,- aan ons te doneren, dan word je op de hoogte gehouden van onze activiteiten door middel van een tweemaandelijkse nieuwsbrief. Heb je op een andere manier gedoneerd en wil je toch op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze actueel pagina met nieuwsartikelen in de gaten.